Slutar också blogga.

Här iaf men om ni vill försätta läsa om mig och mina hästar så går ni in på..
HTTP://YOUNGRIDER.BLOGGPLATSEN.SE 



Där kommer jag fortsätta att blogga om mig och mina hästar! :) Kommer även fixa bloggen till sommaren!





/Julia

Slutar blogga...
2012-05-29 // 16:58:16 // Länk till detta inlägg // Idas Inlägg // 0 Kommentarer

... här iallafall.
Ni hittar mig numera på IDADAGSON.BLOGG.SE


/ida

SISTA INLÄGGET

Nu har jag beslutat att inte blogga här längre! Dels för att div.1 är slut samt att jag inte har något större intresse av det! Kommer även att ta bort alla mina inlägg.

Ha det bra allihopa! :)

/Paulina

Super!

Super fint ridet av alla i laget igår!! Ida och Elvira debuterade också! Det gick ju super bra och var superfint ridet! Mer får ni berätta själva! ;) Och grattis Paulina!! För det sista kvalet OCH tredje placeringen! Vilken toppen dag igår! Det var riktigt roligt!

Sen måste jag även gratta Cornelia till andra placeringarna i helgen! Grattis!
 
Ägir var riktigt fin igår! Dock blev det för lång framridning så han vart lite trött i slutet. Men han gjorde inga byten i galoppserpentinerna! Det är jag väldigt glad för! Procenten blev 56,842, och det är det högsta jag har ridit på i LA:P1! Jag är väldigt nöjd med dagen! Jag har bara tävlat det har programmet 3 gånger, och sist jag red det så fick jag 51 eller 52 % så vi har höjt oss betydligt mer! Fick även väldigt fina ord om ägir på framridningen, och av domaren!

Mer bilder kommer senare!


Finalomgång div 1 ponnydressyr

Igår var det final för div.1 som gick i Fagersta!
Jag tycker att alla i mitt lag red SUPERFINT! Alla har verkligen utvecklats, så roligt, för det är inga lätta klasser vi rider... Tyckar att alla ska vara supernöjda men de får berätta själva om deras ritter! :)
Vi slutade på en 5e plats av 6 lag totalt!
Vann denna omgång gjorde Trosa och tvåa kom Gripen men i totalen så vann Gripen och Trosa kom 2a!! Grattis till er!!
Och hur gick det för mig då? Jo jag fick mitt andra KVAL!!!!! Hur lycklig som hälst! Min känsla var även super så jag hade glädjetårar i slutet när jag red programmet, sen när resultatet kom så bröt jag ihop, typ, hittade närmaste människa jag kunde krama o sen vet jag inte hur många kramar jag fick, TACK för det värmer <3 Har kämpat så länge nu... och jag har nått mitt mål med Hagge!! Inte nog med det så blev vi även 3e placerade!!!
Det var lite om tävlingen igår, kommer nog upp lite bilder snart också !
/ Paulina

Utvärdering tävlingsplats: Fagersta RK

Parkering: På en grusparkering, bra med plats och nära till allting!

Framridning: Antingen i ett ridhus som var välldigt svalt - mycket skönt när det är varmt. Sen i paddocken brevid tävlingsbanan, man kunde alltså gå direkt från framridningen in på banan.

Tävlingsbanan: I paddocken, bra underlag och inte dammigt. Dock var det en bil som dommarbås - bil tuta som startsignal, mindre bra.

Cafeteria: Uppe i ridhuset. Bra utbud, åt dock inget där då vi hade med oss.

Funktionärer: Om jag ska vara allvarlig såg jag inga funktionärer? Jo en, protokollspringare.

Övrigt: En mycket trevlig tävlingsplats, det fanns en liten ridslinga(som var lerig dock) som man kunde skitta ut på. Sedan var det 2 butiker där också, extra pluss där!. Dock är det ju välldigt långt att åka för oss, men det var mysigt!

Fagersta RK får 4 av 5 hästskor!


/ida

Gas Kolik
2012-05-20 // 09:07:21 // Länk till detta inlägg // Idas Inlägg // 2 Kommentarer

Tävingen igår gick superbra!. Jag är jätte nöjd med min o Phaffes insats. Det var ju trots allt vår första LA:P1 så  55% är ju super!

Men, när vi kom hem igår fick Phaffe kolik. Eller han bettedde sig sjukt konstigt, svettades och skakade. Så vi ringde veterinären och hon kom vid nio. Då fick han smärtstillande och kramplösande så han var tmycket bättre. Det var verkligen jätte läskigt att se honom må så pass dåligt när man inte kan göra något liksom.
Usch, han mår bra nu och är sitt vanliga jag igen!


<3
/ida

Ledsen för dålig uppdatering!

Jag är jätte ledsen för att jag har haft dålig uppdatering! Jag har haft jätte mycket att göra, merano har varit sjuk!
Men nu är han bra och vi tränar 100%! och det har börjat gått super bra:D
i morgon är ju Div 1 finalen och denna vecka har jag tränat som en tok! Men nu börjar det göra resultat:D Vi har lite problem med att klara både ökad galopp på diagonalen och enkla byten på kort diagonal! För Merano vill lixom köra ökad på båda:/ Men vi tok tränade på det igår och dig ska jag bara rida och lösgöra honom så att han blir mjuk tills tävlingen:D
Men jag är sjukt nervös!! debutera L:AP1 på min gamla hemma klubb! när man kommer dig vill man ju vissa vad duktiga vi har blivit:/ Men vi ser bara det här som en träning! :)
ha det bra:)

En miljon

Ponnyn gick som en klocka idag! Red dressyr i ridhuset och han gjorde alla rrelserna från FEI programmet vi ska tävla på torsdag HUR BRA SOM HELST!!!
Jag red bra, han var helt med på mina hjälper, hade en positiv inställning och superhärlig framåtbjudning. SÅ kul!!
På onsdag händer det något spännande för mig! ;)
// Paulina

Hej Igen!
2012-05-12 // 10:12:28 // Länk till detta inlägg // Idas Inlägg // 0 Kommentarer

Halloj!
Nu var det ett tag sen någon av oss bloggade. Lathet ifrån min sida, vart de andra girlsen håller hus har jag ingen aning om!


Sen sista bloggningen har det inte hänt speciellt mycket. Jag har haft dressyrträning för både Karin och Pia.

Träningen för Karin gick skitbra, vi tränade lösgjordhet. Pia träningen gick också superbra! Båda träningarna red jag i hoppsadeln då han trivs mycket bättre i den har vi konstaterat.

Sedan har det inte hänt så mycket roligt, skulle ha åkt på terrängträning igår men det var för blött.
På torsdag är det starfälttävlan i Baståsen som vi skulle ha åkt på, men eftersom vi inte har tränat nått är det ingen ide.


/ida