Gyttorp 15 April

Nu ska jag berätta om tävlingen igår ;)

I första klassen var hon super super fin på framridningen! Blev faktiskt förvånad att hon gick in i tältet där framridningen var. (Fanns en utebana också men det började spöregna) Joggade mest henne och tränade på galoppfattningar, hon var hur fin som helst! Hade en väldigt bra känsla!

När vi väl kom in i ridhuset så var det ingen collectingring, så man fick gå in på banan på en gång! Man har ju bara ungefär 30 sekunder på sig att rida runt innen på banan. Tyckte faktiskt det var dåligt.

'

Men iaf när vi väl kom in på banan så vart hon väldigt väldigt spänd! Kollade på allt och alla!

Programet tyckte jag gick bra! Hade en miss i mellangaloppen, då när jag skulle ta tillbaka till arbetsgalopp så blev det ett väldigt bryskt avbrott till trav, sen missförståd vi varandra. (Hon trodde vi skulle bryta av till skritt) Men % blev 64,48%!

Och var/är väldigt nöjd och stolt över henne! Första tävlingen på ett eller två år!

Vi slutade på en andra placering, så det blev ingen rosett ;) Men är jätte nöjd! Hade inte spelat någon roll!

Andra klassen så var hon också super på framridning! Travade på ännu mer, och tränade på galoppfattningar. När vi väl kom in på banan så var hon jätte taggad! Inte var hon rädd inte! Vi hade väldigt stora missar i galoppen (Höger galoppen) Först fattar hon fel galopp, och sen gjorde hon ett byte i den förvända. Vi missförståd varandra helt enkelt ;)

Men tyckte ändå hon var fin, och hon orkade helt enkelt inte. Men är verkligen otroligt nörjd och stolt över henne! Vi slutade på 52,11%. Själv tyckte jag att hon var bättre, men det tyckte tydligen inte domaren ;)

Kommer komma bilder från helgen plus en utvärdering om Tävlingsplats Gyttorp ;)


Kommentarer
// Emma - Dressyrblogg

oki :D Jag lägger till dig nu, säg till när du lagt till mig :) kraam

2012-04-19 @ 11:01:49
http://piledalsideal.blogg.se/



Ditt namn:
Kom igåg mig?

E-mail: (visas inte för andra)

Din webbplats:

Skriv din kommentar här:

Trackback